Meidän säännöt

Koirahotellin säännöt

Koiran pitää olla terve kun se tuodaan hoitoon. Jos koira sairastuu lievästi ja ei tarttuvaan tautiin juuri ennen hoitojaksoa, asiasta voidaan kuitenkin keskustella. Tarttuvat taudit, kuten esim kennelyskä, estävät valitettavasti hoitojakson. Jos koira kuitenkin sairastuu tarttuvaan tautiin hoitojakson aikana, se pyritään mahdollisimman hyvin eristämään muista koirista. Hoitaja ei vastaa näistä tartunnoista.

Hoitaja vastaa tapaturmista, jotka sattuvat hoidon aikana tilanteessa, joka on hoitajan vastuulla; esimerkiksi jos koiraa purraan, tai se loukkaa itsensä hoitolan tiloissa tai lenkillä sellaisella tavalla, että hoitaja olisi voinut estää sen. Jos saman perheen koirat leikkivät/tappelevat, ja toinen loukkaa , hoitaja ei vastaa kuluista. Hoitaja ei vastaa lohjenneista hampaista, kuluista jotka syntyvät jos koira syö jotain sopimatonta lenkillä tai sisällä jos omistaja ei ole varoittanut meitä siitä, kyyn- tai ampiaisenpuremisista, punkkitartunnoista, hotspoteista jos omistaja ei ole kertonut että koira helposti altistuu niihin, sairauskuluista sairastumistapauksissa (esim. vatsatauti tai kennelyskä), tai jotain vastaavaa, joka voi sattua kenelle tahansa ja missä vaan. Jos koira ei pysty rauhoittumaan ja loukkaa esim. ovea raapiessa, hoitaja ei vastaa hoitokuluista. Jos omistaja on antanut lupaa pitää koira vapaana, ja koira loukkaa olleessaan vapaana, hoitaja ei vasta hoitokuluista. Omistaja vastaa myös koiran mahdollisesta karkaamisesta, jos koiralle on annettu lupaa olla vapaana, eikä se silti tottele luoksekäskyä.

Koiran omistaja suostuu siihen, että koira viedään eläinlääkärille, jos se sairastuu tai loukkaa itsensä hoidon aikana. Hoitaja pyrkii käyttämään koiran omaa eläinlääkäriasemaa, jos se on mahdollista. Jos tämä ei ole mahdollista, Dreamdogs ottaa ensisijaisesti yhteyttä omaan klinikkaan, ja jos ajankohta vatii, päivystävään eläinlääkäriasemaan.

Hoitaja ei anna koiran leikkiä tai oleskella vieraiden koirien kanssa ilman omistajan lupaa. Jos omistaja antaa luvan tähän, yhdessäolot tapahtuvat aina hyvin harkitusti ja valvonnan alla.

Ota yhteyttä ›

Hoitola

Hoidon aikana koirat ulkoilutetaan kytkettyinä aina, jos ei muusta ole sovittu. Hoitolan juoksutarhassa kaikilla koirilla on mahdollisuus nauttia vapaanaolemisesta. Koirat voivat olla hoitolan juoksutarhassa ilman valvontaa, myös koirakaverin kanssa, jos omistaja on antanut tähän lupaa. Koirat ei ikinä jätetä tarhaan yöksi, tai jos hoitajat ovat poissa yli 30 minuuttia. Yleensä koirat oleskevat tarhassa siivouksen ja muiden koirien ulkoilutusten aikana.

Jos koira on kova vetämään, käytämme VGW-vedonestovaljaita, (ei tuota koiralle kipua). Me emme käytä kuonopantoja eikä ketjupantoja. Jos on riski että koira oikeasti karkaa jos saa itsensä valjaiden tai pannan läpi, varmistamme tämän kahdella hihnalla, mistä yksi on ns. noutajahihna. Siitä koira ei pääse läpi.

Koirat lenkitetään kolme kertaa päivässä; aamulla, päivällä ja illalla. Kaikki koirat pääsevät metsälenkeille, sekä juoksutarhaan tarpeen mukaan. Kaikki koirat hoidetaan yksilöllisesti ja eritystarpeet otetaan aina huomioon. (pennut, vanhat koirat)

Koirat saavat ruokaa kaksi kertaa päivässä, sopimuksen mukaan joko harvemmin tai useammin. Makupaloja ja puruluita annetaan vain omistajan ohjeiden mukaisesti. Omistaja tuo itse koiran ruoat hoitolaan. Jos koiran ruoka loppuu ennen hoitojakson päättymistä, hoitaja ostaa samaa merkkiä (tai vastaavanlaista, jos oikeaa merkkiä ei löydy) ja veloittaa siitä hoitojakson päättyessä. Jos koirasi ei saa syödä tavallisia herkkuja, esim. purutikkuja, tuothan omat herkkupalat mukaan. Hoitolassa ei turvallisuussyistä anneta solmuluita lainkaan. Hoitolassa käytetään aktivointipelejä ja kongeja. Omistaja tuo itse koiralle kongiin laitettavat ruoat.

Juoksunartut otetaan hoitoon, mutta ne ovat aina eristettyinä muista. Omistajan kuuluu aina ilmoittaa koiran juoksuista, myös jos epäilee että ne ovat alkamassa pian. Hoitaja ei vastaa ikävistä seurauksista jos omistaja ei ole ilmoittanut koiran juoksuista ja koirille "sattuu vahinko" esim. juoksutarhassa.

Jos koira on aggressiivinen muille koirille, se ei ole este hoitoon tulemiselle. Koira joka on aggressiivinen ihmisille ei voi tulla Dreamdogsiin. Omistajan kuuluu ehdottomasti kertoa hoitajalle jos koirassa esintyy aggressiivisia piirteitä joissakin tilanteissa, esim. ruokailun aikana. Omistajan kuuluu myös kertoa jos perheen samat koirat voivat nahistella esim luista tai leluista.

Jos hoitaja joutuu laittamaan samaan perheen koirat eri huoneisiin hoidon aikana, omistaja maksaa kahdesta huoneesta.

Ota yhteyttä ›

 Dreamdogs suosittelee

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita